Programele Detox Delivery
sunt create de Corina Dascălu

Nutriționistă certificată internațional în
nutriția vegană și raw-vegană

Salut!

Sunt Corina Dascălu și sunt consultant în nutriția vegană și raw vegană. Acest lucru se datorează dragostei mele nemărginite față de natură și animale, iar prin exemplul meu, vreau să motivez și să inspir alți oameni, să fie mai conștienți și mai iubitori față de tot ce ne oferă Natura mamă.

Am făcut studiile la The Body Mind Institute, unde am obținut diploma de Nutriționist Certificat Internațional. Tot atunci am făcut cunoștință cu mentorul meu, Joe Cross, cel care a demonstrat încă o dată puterea fructelor, legumelor și verdețurilor în defavoarea marilor companii farmaceutice. Fiind diagnosticat cu o boală incurabilă și condamnat la pastile pentru restul vieții, Joe a ales sa bea sucuri timp de 60 de zile și să continuie cu o dietă vegana încă 3 luni, iar acum este perfect sănătos. Joe Cross este dovada că programele detox aduc rezultate reale. Având un echilibru alimentar corect, celulele noastre își pot regăsi funcționalitatea și autovindecarea. Aceasta m-a inspirat și m-a determinat să creez programele Detox Delivery.

Din 2015 am livrat peste 4500 de programe și am ajutat peste 3000 de oameni să facă o schimbare importantă spre o alimentație echilibrată și un mod de viață mai sănătos. Zilnic primesc mesaje de mulțumire pentru beneficiile obținute în urma programelor Detox Delivery. Toți cei care au intrat în gașca noastră sănătoasă s-au bucurat de sistem imunitar mai puternic, metabolism mai accelerat, gândire mai limpede, mai multă energie, păr mai sănătos, somn mai liniștit, ten mai luminos și chiar pierdere în greutate.

Detoxul nu este doar o dietă pentru slăbit, este mai mult decât atât, este primul pas spre schimbare. Primul pas spre un stil de viață echilibrat care nu ar trebui să fie un privilegiu, ci o condiție esențială pentru o viață mai sănătoasă. Ai 365 de ocazii pe an când poți alege să devii un nou ”TU”, iar atunci când ești gata, eu voi fi alături de tine în fiecare zi a Programului de detoxoxifiere și nu doar. Mă voi dedica cu pasiune să te îndrum să depășești “cu brio” etapa de transformare în urma căreia vei reuși să redobândești încrederea în sine și să iubești corpul în care trăiești.

Cu drag, Nutriționista Corina Dascălu, ghidul tău în cea mai sănătoasă aventură.