DETOXIFIERE

In fiecare zi interactionam cu peste 80.000 de chimicale toxice pe care tot noi le-am creat. Aerul pe care il respiram, apa pe care o bem, produsele de curatenie menajere si chiar rujul care da culoare buzelor noastre este toxic. Iar raspunsul corpului nostru la stresul zilnic inseamna alte toxine eliberate in organism.
In momentul in care organismul, cu ajutorul organelor responsabile, nu reuseste sa scoata mai multe toxine din sistem decat numarul celor care intra in sistem, se instaleaza blocaje periculoase si implicit boala. Un individ “poarta” in el minim 700 de toxine depozitate in sange, piele, tesuturi adipoase, ficat, organe digestive si creier. Aceste toxine cantaresc in jur de 2 kilograme jumatate. Pentru a proteja sanatatea noastra si a celor dragi, unul din pasii pe care trebuie sa-i facem este sa adoptam strategii zilnice de detoxifiere si chiar perioade specifice de curatire a organismului.

Telul detoxifierii este de a scoate din corp impuritatile, de a optimiza functionarea corpului atat fizic cat si emotional. Detoxifierea ajuta organele de eliminare care sunt suprasolicitate si le da timp sa se reabiliteze. De asemenea, prin detox se elibereaza energii necesare pentru procesul de vindecare si permite corpului sa foloseasca enzimele pentru a se elibera de paraziti si de celule denaturate. Iar pentru o eliminare mai eficienta a toxinelor, Nutritionistul nostru va recomanda ca in perioada detoxului sa apelati la saune, masaj drenant, clisme si chiar colonoterapie. Astfel veti ajuta organismul sa se curate mai usor de impuritati si sa obtineti rezultatul maxim.

Detoxifierea fizică fără detoxifierea psihoemoţională nu este la fel de eficientă, deoarece gândurile negative, în timp, tind să încarce organismul şi să perturbe funcţionarea lui. De aceea va recomandam ca mai ales in perioada detoxului sa mergeti la culcare nu mai tarziu de orele 23:00, sa practicati meditatia, sa ganditi pozitiv si sa fiti mereu inconjurati de oameni cu energie buna.

Indicații și contraindicații:

 

ORICE PERSOANĂ, FĂRĂ PROBLEME GRAVE DE
SĂNĂTATE, POATE BENEFICIA DE O CURĂ DETOX.

 

* PROGRAMUL DE DETOXIFIERE ESTE INTERZIS PERSOANELOR CU DIABET ZAHARAT
ȘI NU ESTE RECOMANDAT FEMEILOR ÎN PERIOADA DE ALAPTARE.

BENEFICIILE DETOXULUI

Energie si vitalitate sporite – nutrientii si enzimele raw din sucuri ajuta la cresterea nivelului de energie si al vitalitatii.

Sistem digestiv sanatos – contribuie la refacerea colonului, detoxifica si impiedica raspandirea nedorita a microbilor.

Ten mai luminos – complexul de vitamine, minerale si antioxidanti din sucuri ajuta la regenerarea si hranirea celulelor pielii.

Apetit scazut – veti deveni mai constienti de ceea ce mancati, iar pofta de alimente nesanatoase se va diminua.

Metabolism accelerat – enzimele vii din sucurile presate la rece transfera energia lor asupra corpului, contribuind la stimularea metabolismului.

Gandire mai limpede – eliminarea toxinelor din sistemul nervos va creste capacitatea de concentrare.

Kg in minus – vei scapa de cateva kg care nu vor reveni daca vei urma cu strictete recomandarile Nutritionistului nostru.

Schimbare – Scopul principal al detoxifierii nu este doar obtinerea tuturor beneficiilor, dar este un pas important spre schimbarea modului de alimentatie.