FAQ
Detox Delivery

Cele mai întrebate întrebări!

Ce este detoxifierea ?

Detoxifierea este procesul de neutralizare şi eliminare a toxinelor rezultate atât din simpla funcţionare a organelor şi ţesuturilor cât şi din impactul mediului asupra corpului nostru prin poluare, radiaţie, stres ș.a..

Chiar dacă organismul uman are propriile mecanisme de detoxifiere şi reușește să facă faţă cu succes eliminării toxinelor în cazul unui stil de viaţă sănătos, există toxine pe care corpul nostru nu ştie să le elimine, cum ar fi, metalele grele şi pesticidele. Oricât de sănătos am trăi şi oricât de sănătos şi bio ne-am hrăni, suntem agresaţi, poluaţi şi contaminaţi în fiecare zi cu diverse deșeuri toxice.

Care este diferența dintre un Program Detox cu sucuri și consumul de sucuri ?

Programele de detoxifiere sunt create de un Nutritionist certificat internațional și au ca scop principal schimbarea modului de alimentație.
Acestea sunt create pe baza studiilor științifice și a experienței în domeniu pentru ca tu să te bucuri de rezultate pe măsura așteptărilor. De aceea am creat Programele Detox, pentru a te ghida corect și eficient în obținerea obiectivelor finale.

Pot să-mi aleg singur sucurile?

Sucurile noastre sunt create pentru ați asigura necesarul de nutrienți indispensabili organismului. Spre deosebire de un suc, pe care și acasă poți să-l pregătești, Programele noastre includ rețete și combinații astfel încât tu să asimilezi maximum de vitamine, minerale, fitonutrienți indiferent ca alegi programul de 3 zile sau cel de 5.

Sucul nu se oxideaza după 15 min?

Sucurile Detox Delivery sunt pregătite în fiecare zi în laboratorul nostru din cele mai proaspete ingrediente de sezon. Utilizăm metoda presării la rece, iar pentru aceasta folosim presa hidraulica, un aparat de ultima generatie care ne permite extragerea nutrientilor fără a oxida sucul. Tot din acest motiv sucurile pot fi păstrate la frigider timp de 72 de ore.

Pot sa incep programul detox in alta zi ?

Da, desigur. Doar că nu îți putem asigura ordinea în care îți vom livra sucurile, pentru că materia prima pe care o primim în fiecare zi este diferită. Dar, putem să-ți garantăm rezultate foarte bune chiar dacă începi cura cu sucurile din alta zi și vei consuma sucurile în altă ordine decât cea standard.

Când se recomandă să urmez un program detox cu sucuri?

Nutriționiștii recomandă să-ți programezi cel puțin o purificare la fiecare schimbare de anotimp. Noi, Echipa Detox Delivery, îți vom pregăti rețete noi în fiecare anotimp pentru ca tu să asimilezi maximum de vitamine, minerale, nutrienți din fructele, legumele și verdețurile de sezon. Așa că te așteptăm să revii de câte ori îți va fi dor de noi.

Ce program mi se potrivește?

La secțiunea Programe ți-am pregătit o scurtă descriere despre fiecare program detox. Te invităm să citești cu atenție, iar dacă vrei sa te consulți cu noi, nu ezita sa o faci la numărul de telefon sau pe rețelele de socializare.

Voi slăbi după un Program Detox ?

Detoxifierea nu este o dieta pentru slăbit!
Purificarea cu sucuri te ajuta sa renunți la obiceiurile nesănătoase și te va educa spre o alimentație mai echilibrată.
Iar dacă vei urma cu strictețe toți pașii recomandați de noi, incepand de la meniul pre și post detox, vei slăbi. Într-o cura de 5 zile poți slăbi de la 3 kg.

Mă voi îngrășa după perioada cu sucuri?

Scopul detoxifierii nu ar trebui sa fie pierderea în greutate, dar, dacă ți-o dorești atât de mult și vrei să păstrezi kg pierdute îți recomandăm sa urmezi sfaturile noastre de la început până la sfârșit. Mulți clienți ne-au mărturisit că după detoxifierea cu sucuri au fost mult mai selectivi și mai responsabili în privința alegerilor alimentare. Defapt asta ne dorim noi, să te ajutăm să fii mai aproape de natură, după cura detox cu sucuri, sa scapi de dependența alimentelor nesănătoase și să aduci în viața ta cât mai multă hrană sănătoasă. Iar drept rezultat, kg vor dispărea treptat.

Sunt gustoase sucurile ?

Pe lângă ingrediente de sezon, atent selectate, sucurile noastre sunt pregătite cu multă dragoste și pasiune, de aceea nu ai cum să nu le îndrăgești. Poate îți va fi mai greu cu cele din legume doar. Dar gândește-te cât de hrănitoare sunt și cât bine îi faci organismului dacă le consumi.

Pe timpul programului beau doar sucuri ?

Odată cu pornirea digestiei, se încetinește procesul de eliminare a toxinelor, de aceea te rugăm sa nu mai ronțăi nimic în timpul curei detox cu sucuri. Vei consuma doar sucurile livrate de noi, apă de buna calitate, ceaiuri din plante și limonade fără zahăr.

Combinațiile de sucuri se schimba în funcție de anotimp?

Pentru ca ne dorim ca în fiecare sticlă de suc să primești doza necesară de nutrienți, schimbăm rețetele la fiecare anotimp.

Voi simți foame în timpul purificarii cu sucuri?

Foamea va persista doar la nivel psihologic, pentru ca nu ești obișnuit doar sa bei, fără să mănânci. Iar la nivel fizic vom avea noi grijă să te hranim cu toți nutrienții necesari pentru o buna funcționare și regenerare a organismului.

Care sunt reacțiile adverse care pot apărea în timpul purificării cu sucuri?

Unele persoane ar putea să experimenteze stări de oboseală, dureri de cap, slăbiciune în primele zile ale detoxifierii. Acestea sunt senzații absolut normale, asta înseamna că organismul este intoxicat și începe eliminarea acestora. Pentru a ști cum să faci față acestor reacții, ți-am pregătit un Ghid Informativ cu toate măsurile pe care va trebui să le întreprinzi în cazul în care aceste simptome nu te vor ocoli. Și, îții mai dăm un sfat, urmeaza cu strictețe Meniul Pre-Detox, astfel vei diminua efectul acestor reacții.

Cafeaua este permisă în timpul detoxifierii?

Cafeaua este un aliment care acidifiaza și deshidrateaza organismul, de aceea contravine rezultatelor pe care ne dorim sa le obtinem. Te rugăm sa renunti la consumul acesteia cu cateva zile înainte de detox, mai ales dacă ai o “relație de dragoste” aparte fata de aceasta băutură. Apelează la apa de buna calitate și la ceaiuri din plante pentru a compensa dorința de a bea cafea.

Pot sa fac efort fizic în timpul detoxului?

Practică sportul în timpul detoxifierii. Noi îţi recomandăm plimbările în ritm vioi, sesiunile de yoga sau pilates care îți vor activa endorfinele – hormonii fericirii. Iar dacă te trezești plin de energie, poți apela chiar și la antrenamente mai solicitante.

Cine nu poate să urmeze un program detox cu sucuri?

Persoanele care au probleme cronice ale aparatului digestiv, cele cu diabet zaharat de tip II (insulino dependenți), nu au voie sa urmeze un Program Detox cu sucuri.

Femeile însărcinate pot urma un program de detoxifiere, doar dacă este combinat cu alimente de origine vegetala, iar cele care alapteaza pot face detoxul doar dacă au început deja diversificarea alimentară a bebelușului.
Dacă nu ești convins/ă că poți urma o cură detox, ia legătura cu medicul tău pentru a te asigura.

Pot face un Program detox dacă iau antibiotice?

Medicamentele și sucurile nu prea se combina între ele, de aceea te invităm să revii la o cură cu sucuri după tratamentul cu antibiotice, pentru a reuși totodată sa elimini toxinele din perioada tratamentului și să-ți ajuți organismul să se refacă mai ușor.

Pot sa ies din casă, să merg la muncă atunci cand urmezi un program detox cu sucuri?

Da, desigur! Programele noastre au fost astfel create pentru a fi potrivite persoanelor care au un ritm de viata activ. Îți garantăm ca nu va trebui să stai pe wc toata ziua și ca vei avea suficientă energie să realizezi toate activitățile de rutină.
Dar, ideal ar fi, ca în perioada detox să acorzi mai mult timp corpului tău fizic și spiritual. Să dormi mai mult, să petreci timp în aer liber, să practici yoga si meditatie.

Pot să dau la copiii sucuri Detox Delivery?

Da, pot să guste din ele, dar nu sub forma de programe detox. Chiar ne vom bucura mult să știm că copiii gustă din sucurile noastre, mai ales ca acestea conțin o grămadă de vitamine și nutrienți atât de necesari pentru creșterea și dezvoltarea lor.

Pot sa continui să iau suplimente nutritive în timpul programului?

Sucurile noastre sunt pregatite din ingrediente atent selectate și astfel combinate pentru ați oferi doza necesara de vitamine, nutrienți, enzime, minerale pentru ați hrăni organismul. Astfel suplimentarea nu-și are rostul.