#SuperDetox

Din 04.05.2019 dam start unui nou program bazat doar pe sucuri verzi. Cu totii stim deja ca sucurle verzi sunt cele mai detoxifiante iar aportul lor in procesul de imbunatatire a sanatatii noastre este incomparabil. Retetele sucurilor au fost inspirate si create impreuna cu Joe Cross si echipa lui de la laboratorul REBOOT din New York.

Am numit acest program SuperDetox deoarece este destinat celor ce isi doresc ceva mai mult, o detoxifiere mai profunda si mai intensa.
Pregatirea pre-detox trebuie inceputa cu minim 3 zile inainte de perioada cu sucuri si este obligatorie in cazul detoxului cu sucuri verzi, astfel toti SuperOamenii care isi doresc sa incerce acest program trebuie sa completeze formularul de participare cel tarziu vineri seara a fiecarei saptamani. Toate detaliile despre continut, precum si sfaturile, recomandarile le veti primi pe e-mail si pe grupul de suport care se va crea in fiecare saptamana.

Te invităm să completezi Formularul de mai jos cu datele complete și corecte, pentru ați oferi toate informațiie despre PREGĂTIRE, LIVRARE, CONSUM, dar și alte detalii pe care trebuie să le cunoști înainte de a începe un Program Detox. Iar pănâ atunci, citește mai multe informații despre detoxifierea cu sucuri pe site-ul nostru sau află care sunt rezultatele clienților noștri și pregătește-te pozitiv pentru această aventură sănătoasă care îți va schimba viața
! IMPORTANT! Programele noastre încep săptămânal, în fiecare zi de marți. Dacă vrei să urmezi o cură detox trebuie să te înscrii cu minim 3 zile pentru a reuși să te pregătești.

Program Detox pentru CURIOȘI – 1200 LEI

Program Detox pentru CURAJOȘI – 2000 LEI

Programul SuperDetox 3 zile – 1050 LEI

Programul SuperDetox 5 zile – 1650 LEI

Completează Formularul doar dacă ești sigur că îți dorești o detoxifiere!

ÎNSCRIE-TE LA PROGRAM

Programe Detox Delivery:

Program Detox pentru CURIOȘI- 3 ZILEProgram Detox pentru CURAJOȘI- 5 ZILEPROGRAM PERSONALIZAT (1 ZI- 21 ZILE)Program SuperDetox 3 zileProgram SuperDetox 5 zile

Calendar Programe Detox

Alege perioada în care îți dorești să urmezi Programul Detox.

30 Iulie - 3 August6 August - 10 August13 August - 17 August20 August - 24 August26 August - 8 Septembrie VACANTA DE VARA

Nume Prenume

Adresa de livrare a sucurilor (pentru or. Chișinău indicați și sectorul)

Livrarea va avea loc zilnic in intervalul 18:00-22:00.

Numarul de telefon

Înainte de livrare, curierul nostru va lua legătura pentru a te informa despre ora exactă a livrării.

Adresa de e-mail

În scrut timp iți vom trimite pe e-mail toate informațiile necesare pentru a începe Programul Detox. Ai grijă ca aceasta să fie scrisă corect.

Data nașterii

Greutate

Înălțime

Activitate fizică

ActivăPasivăModerată

Cum ai aflat despre Programele Detox Delivery

FacebookPrieteniReviste MondeneEvenimente/Workshopuri

Cod reducere

Comentarii

Adresează-ne o întrebare sau scrie un comentariu.