POVESTEA NOASTRĂ

Salut, sunt Corina Dascalu- Nutritionist Certificat International in Nutritia vegana si raw-vegana. Pasiunea pentru nutritie naste din perioada cand am devenit vegetariana (2010). Atunci am inceput sa citesc carti, articole, cercetari stiintifice despre renuntarea la produsele de origine animala, care sunt beneficiile, dar si riscurile.

Corina Dascălu și Joe Cross (protagonistul și regizorul filmelor “Gras, Bolnav și aproape mort”)

Dorinta de a transmite mai departe cunostinte, dar si experienta mea, s-a transformat dupa putin timp intr-o profesie. In 2014 am aplicat la un Master in Nutritie pentru a structura toata informatia acumulata, dar si pentru a obtine un certificat international care sa-mi permita sa profesez cu incredere in acest domeniu.

In 2014 am revenit in Moldova pentru a aduce sanatate pe masa, dar mai ales in obiceiurile alimentare ale moldovenilor. In dorinta de a oferi nu doar teorie, dar si un produs palpabil, a nascut Detox Delivery, compania care livreaza sanatate la sticluta din ianuarie 2015.

De mai bine de 2 ani livram oamenilor sanatate la sticluta si asta ne face nu doar fericiti, dar ne da curajul sa continuam sa fim mai buni, mai increzuti in drumul ales de noi, sa crestem impreuna. Iar tuturor celor care au avut si continua sa aiba incredere in produsele noastre, le spunem un mare multumesc.

100% NATURAL

Sucurile noastre sunt pregatite zilnic in laborator, presate la rece, crude şi nepasteurizate. Sunt sucuri 100% pure.
Fiecare sticlă de 500 ml conţine mai mult de 1 kg de fructe, legume si verdeturi de sezon, uneori chiar bio. Retetele le schimbam in fiecare anotimp, astfel avem grija sa va oferim maximum de nutrienti, vitamine, enzime.

PRESAT LA RECE

Utilaj de ultima generatie care ne permite stoarcerea tuturor nutrientilor din fructe, legume, verdeturi fara a utiliza caldura si fara a implica procesul de oxidare. De aceea, le poți păstra 72 de ore la frigider, fără să-și piardă gustul, culorile sau nutrienții. Cu adevărat presat la rece înseamnă că poți afla în sfârșit ce gust are un suc autentic.

DIN SUFLET

Pentru ca meriti tot ce e mai bun, in fiecare zi o Echipa de profesionisti muncesc cu pasiune pentru ati oferi un serviciu calitativ, eficient si cu rezultate. Consideram ca un stil de viata echilibrat nu ar trebui sa fie un privilegiu, ci o conditie esentiala pentru o viata fericita si sanatoasa, tocmai de aceea invatat sa fim mai buni cu fiecare zi.

LIVRARE

De la bun inceput ne-am propus să va aratăm care sunt beneficiile sucurilor și să va ajutăm să adoptati un stil de viaţă sănătos cât mai uşor posibil. Tocmai de aceea, in fiecare zi, curierii sanatatii vin la tine acasa sau la birou sa-ti aduca portia de vitamine.