Rodica Ciorănică

😉 Primăvara, organismul are nevoie de o mică vacanță și am decis să îl răsfăț cu multe vitamine, pe lângă obișnuitele ore petrecută la sala de forță.

Stela Dănilă

Sinceră să fiu, în prima zi a programului, am avut tentații culinare, apoi am intrat în ritm, astfel că la sfârșitul curei mi-a părut rău că nu mai vine curierul cu sucurile.

Kornelia Ștefănet

Eu, dintotdeauna, am ținut un regim de alimentație sănătos și acest program m-a făcut să înțeleg că în alimentația zilnică este important să predomine fructele și legumele.

Cristina Culiș

Sănătate și energie, aceste două cuvinte le asociez cu o cură de detoxificare. Mi-am dorit de mult timp să încerc o curățare a organismului și îi mulțumesc mult Corinei Dascălu pentru această șansă.

Olesea Ghilaș

Primăvara este perioada perfectă pentru a face o curățare mai intensă a organismului. Pentru că sunt o persoană care respectă un regim corect de alimentație, am acceptat programul Corinei fără să stau prea mult pe gânduri.

Liliana Tarlev

Chiar am fost placut surprinsa sa descoper ca foamea este nu doar in stomac, dar si in creier, si mai ales sa ma invat sa o controlez cu atita usurinta. Recunosc, prima zi a fost cea mai dificila, dar mai apoi pierzi pofta de mincare in totalitate. Data viitoare iau un program mai lung, caci 3 zile e prea putin.

Hasnas Cornelia

A fost o experienta minunata si o senzatie placuta interioara, ma simt mult mai „usoara”. Mai am de muncit asupra modului meu de alimentare si programul vostru m-a ajutat sa fac primul pas spre imbunatatirea calitatii vietii.

Luchian Corina

A fost o experienta interesanta, nu aveam absolut senzatia de foame (de obicei sunt permanent flaminda si pofticioasa), nici macar ciocolata nu ma atragea. Doresc sa pot participa neaparat la un program detox cu iesirea la natura, plus alte activitati …

Zgureanu Diana

Va ador!

Ina Grigori

Sunteti bineveniti in viata mea si sunt foarte bucuroasa ca v-am cunoscut.

Scarlat Sabina

Nu este pentru prima data cand tin zile de detox, anume cu voi, de aceea stiam ce ma asteapta. Toate cele 5 zile au decurs in mod normal, ,,aripile” au inceput sa apara chiar in a 2-a zi,iar in a 5-a zi ma simteam perfect cu -3 kg.

Timofti Tina

Sunteti echipa car mi-a schimbat conceptul despre alimentatie la 180 grade.

Dupa acest program consum carne foarte foarte rar si ma simt minunat! E o adevarata magie caci mereu am fost o carnivora inraita. Sunteti foarte bravo si continuati sa aduceti sanatate in corpurilor oamenilor din tara noastra.

Sunteti minunati!

Angela Samuil

Plină de energie,vesela,si la sport am mers,am dansat , cîntat,alergat si prin ploaie. Cand trebuia să vină curierul cu sticluțele parcă trebuia să vină Moș Crăciun pentru mine!

O sa o repet ori de câte ori o să am posibilitate.

Dumanscaia Maria

Confortabile sa le porti oriunde, sticluțele compacte. Aveti o livrare super tare, felicitari!

Multumesc ca am avut șansa sa imi fac un restart organismului, sa ii ofer parte de multe vitamine, minerale, imunitate.

Lungu Diana

Am fost surprinsa placut ca nu simteam foame, a fost o experienta extraordinara. Dupa 5 zile mai doream parca sa prelungesc programul, data viitoare cred ca trec la 7 zile. Mai problematic putin perioada de dupa, cind e necesar sa gatesti singur, dar merita efortul! 🙂

Pereteatcu Cristina

Mi-a placut ca v-ati gandit la toate detaliile, de la brosura, pana la ambalajul frumos si colorat de pe recipient. Apreciez profesionalismul Dvs. si sunt multumita ca am incercat programul detox.

Strong John

Sotul meu s-a simtit destul de ok. O foarte usoara durere de cap in ziua a 2-a, insa a trecut. A respectat 100% sfaturile. Ceea ce a fost mai rau, starea de nervozitate incepind cu ziua nr 3. Sotul meu este mai mult decat multumit de aceasta cura de detox de 5 zile.

Onorica Banciu

A fost o decizie grea să renunț la plăcerile aduse de mâncare tare nesănătoasă și totuși am făcut-o. Trei zile cu trei tipuri de sucuri. Dacă treci bariera primei zile, reziști toate trei. Apoi vezi că se duc gramele, apoi kilogramele, simti că se elimină toxinele și surprinzător te simți mai bine. Modul de viață mă face să revin la un regim mai puțin sănătos, dar știu, oricând pot reveni la sucurile salvatoare.

Ghimp Z.

La inceput eram un pic sceptica referitor la toata nebuneala asta cu detoxul, pana cand am testat pe mine. Vreau sa spun ca in timpul programului si dupa m-am simtit foarte usoara, plina de vitalitate si energie, tenul a devenit mai luminos. Acest program mi-a schimbat viata. Am renuntat la cafea, fara de care nu puteam trai. Am renuntat la carne definitiv. Voi duce un mod sanatos de viata.

Surdu Cristina

Corina, iti multumesc foarte mult pentru ajutorul ce il oferi in imbunatatirea sanatatii noastre! A fost o perioada destul de dificila, dar rezultatele minunate sunt mult mai importante.

Astept cu nerabdare urmatoarea cura!

Daniela Toma

Am reușit să îmi eliberez organismul de toxine, iar în schimb am primit multă sănătate, vitalitate, mult mai multă încredere și, cel mai important, acea stare de armonie cu tine însuți. Acest program te și disciplinează, devii mult mai responsabil și mai atent la modul în care alegi să te alimentezi.

Karolina Sayapina

Excellent!!!

Super experience – thank you!

Budnea Corina

Pentru ca aveam nevoie urgenta de o schimbare, din cauza faptului ca mi s-au pronunțat venele pe picioare si am spus aici stop. Iar acest Program m-a ajutat sa-mi rezolv problema.

Curierul – bravooo…

Multumesc Detox Delivery si Corinei.

Balica Irina

Va multumesc pentru serviciul calitativ.

Merci Corina pentru grija!

Puzur Marina

A fost o experienta frumoasa cu rezultatele dorite cu toate ca am avut de gatit pr copii si sot, m-am tinut bine!

Ion Sclifos

A fost o provocare, dificila pe alocuri avand in vederea toate tentatiile culinare si modul obisnuit de alimentare, dar a meritat. Dupa cele 5 zile de detox ma simt mai bine, am si slabit un pic, am o senzatie placuta de usurinta in tot organismul si ma simt mai energic.